Geslaagd vierde eet-mee-met-etentje

Vrijdag 22 januari 2016 genoot Christel Janssen-Reijnen uit Grashoek samen met drie anderen van een ‘eet-mee-met-etentje’ van Geworteld in ónze omgeving. Christel won dit etentje met onze gelijknamige Facebookactie. Het doel van deze actie is burgers te laten eten bij de boer. Deze keer vond het etentje plaats bij People’s Farm in Maasbree.

Christel schoof samen met haar moeder Thea, zus Ernie en nicht Steffie aan bij de familie Jacobs (vader, moeder en twee kids) van People’s Farm. Ook kok Bart met zijn partner Debbie zat aan tafel, waardoor een gezellig groepje van 10 personen ontstond.

De dames verrasten de gastheer- en vrouw bij binnenkomst met een heerlijke zelfgebakken tulband en een bosje tulpen. Daarna was het aan kok Bart om de gasten te verrassen. Als voorgerecht schotelde hij een goed gevulde groentesoep voor om vervolgens het uitgebreide hoofdgerecht op tafel te zetten. De eters smulden van twee soorten vlees, savooien kool met kaassaus, salade van witte kool, aardappeltjes uit de oven en een roerbakschotel. Het hoofdgerecht was bereid met maar liefst acht soorten verse groenten uit de moestuin van People’s Farm. Wat erg interessant was aan de avond was dat de gasten over en weer vertelden over verschillende bereidingswijzen van de gerechten.

Uiteraard hebben Yvonne en Marcel van People’s Farm uitleg gegeven over hun bedrijf en Geworteld in ónze omgeving. Christel en haar gasten waren heel nieuwsgierig naar People’s Farm en vonden Geworteld in ónze omgeving een mooi initiatief om boer en burger dichter bij elkaar te brengen.

Al met al een erg geslaagd en positief ‘eet-mee-met-etentje’. 

Geslaagd vierde eet-mee-met-etentje