Geslaagde derde eet-mee-met-actie!

In oktober won Bregje Jacobs uit Baarlo de derde eet-mee-met-actie op de Facebookpagina van Geworteld in ónze omgeving. Op zondag 15 november jl. mocht Bregje samen met haar vriend Ivo, zoontje Dylano en schoonouders (Ans en Hay) een hapje mee-eten bij de familie Van Sleeuwen in Grashoek. Maatschap van Sleeuwen is een modern varkensbedrijf.

Na een prettige kennismaking, waarbij Bregje Jacobs meteen verraste met een fles wijn, werd aangevangen met een heerlijke groentesoep. Vervolgens heeft het gezelschap genoten van varkenshaas, gehaktballetjes in tomatensaus, rijst en aardappelkroketjes gecombineerd met diversen groenten. Als afsluiter werden twee heerlijk toetjes geserveerd: zelf gemaakte chocolade mousse en een aardbeien boomstam. Zoontje Dylano kreeg ook volop de aandacht, speciaal voor hem werden frietjes en een frikandel gemaakt

Het was een hele gezellige middag waarbij Bregje en haar familie veel interesse toonden in het bedrijf. Na het eten heeft Hans van Sleeuwen nog een rondleiding gegeven over hun bedrijf. Bregje en haar familie waren onder de indruk van varkensbedrijf Van Sleeuwen.

Bregje Jacobs en haar familie vinden Geworteld in ónze omgeving een heel leuk en goed initiatief. Het verbinden van de agrarische sector met de ‘burger’ vinden ze een aantrekkelijk idee. Zelf werkt Bregje ook bij een agrarisch bedrijf, namelijk bij Varkenshouderij Górtz en dus heeft zij veel verbondenheid met de agrarische sector én met de varkenshouderij.

Na afloop mocht Dylano, het zoontje van Bregje en Ivo, samen met papa en mama de pony’s wortels voeren. En toen de familie naar huis ging kreeg Dylano zelfs nog een leuk cadeautje: een knuffelaapje. Het aapje slaapt nu elke nacht bij hem in bedje. Beide families kijken terug op een heel gezellige en geslaagde middag. “De familie Van Sleeuwen was heel gastvrij en het was een hele gezellige middag bij een mooi bedrijf” aldus Bregje Jacobs die de familie Van Sleeuwen hartelijk dankt voor de gastvrijheid. Ook de familie Van Sleeuwen kijkt zeer tevreden terug op de derde eet-mee-met-actie: “Het was een geslaagde en gezellige middag, die zeker voor herhaling vatbaar is!”


Geslaagde derde eet-mee-met-actie!