Geslaagde tweede eet-mee-met actie!

Eind juli won Anja Janssen uit Panningen de tweede eet-mee-met-actie op de Facebookpagina van Geworteld in ónze omgeving. Op vrijdag 21 augustus jl. mocht Anja samen met haar man Thei, zoon Kenny en vriendin Venice een hapje mee-eten bij Teegrow in Grashoek. Teegrow is een moderne paprikakwekerij, waar eigenaren Antonie en Gertie Teeuwen voornamelijk rode, maar ook groene paprika’s telen.

Omdat de familie Teeuwen niet direct bij het bedrijf woont vond het etentje plaats in de vergaderruimte bij het bedrijf. Na een prettige kennismaking, waarbij Anja Janssen meteen verraste met een mooie bos bloemen, werd aangevangen met een heerlijke paprikasoep volgens oma’s recept. Vervolgens heeft het gezelschap genoten van een hapjes buffet met wraps van kip en zalm, gecombineerd met diversen snacks. Als afsluiter werd een heerlijke chocolademousse van MMMeats uit Grashoek geserveerd.

Het was een hele gezellige avond, waarbij de familie Janssen veel interesse toonde in de paprikateelt.  Toen het al begon te schemeren hebben Antonie en Gertie Teeuwen snel nog een rondleiding gegeven over hun bedrijf. Anja en haar familie waren onder de indruk van wat er allemaal komt kijken bij de teelt van paprika’s. Vooral het feit dat paprikaplanten 3,5 m groot worden en de moderne oogstwagens die zelfstandig naar de schuur terugrijden trokken hun speciale aandacht.

De familie Janssen vind Geworteld in ónze omgeving een heel leuk initiatief. Vooral de spontane uitstraling van de website en de facebookpagina trok de aandacht van Anja Janssen. Het verbinden van de agrarische sector met de ‘burger’ vinden ze een aantrekkelijk idee.  Zelf heeft de familie Janssen ook een agrarische achtergrond; de vader van Thei had in de jaren 50-60 een gemengd bedrijf op de Vosberg.

Na afloop kregen Anja Janssen en haar familie een pakketje met diversen soorten paprika’s en receptenboekjes. Beide families kijken terug op een heel gezellige en geslaagde avond. “De familie Teeuwen was heel gastvrij en het was een super interessante avond bij een imposant bedrijf” aldus Anja Janssen die de familie Teeuwen hartelijk dankt voor de gastvrijheid. Ook Antonie en Gertie Teeuwen kijken zeer tevreden terug op de tweede eet-mee-met-actie: “Het was een geslaagde en gezellige avond, die zeker voor herhaling vatbaar is!”


Geslaagde tweede eet-mee-met actie!