Eet-mee-met-actie 1: Maatschap Verhoijsen-Verstappen

Eerste eet-mee-met-actie zeer geslaagd!

Recent heeft Marian Janssen uit Baarlo de eerste eet-mee-met-actie gewonnen op de Facebookpagina van Geworteld in ónze omgeving. Op donderdag 4 juni jl. mocht ze een hapje komen eten bij Maatschap Verhoijsen-Verstappen in Beringe. Maatschap Verhoijsen-Verstappen, eigendom van John en Truus Verhoijsen-Verstappen, is een gemengd bedrijf met zeugen, vleesvarkens en vleeskuikens.

Marian heeft samen met haar man Henk een heerlijke maaltijd genuttigd met zelfgemaakte rundvleessoep, nieuwe aardappels, broccoli, boontjes, schnitzel en pudding als toetje. Na het eten kregen ze ook nog een mooie rondleiding door het familiebedrijf.

Marian en Henk Janssen vonden het geweldig, maar vooral ook erg gezellig. Ze hebben enorm genoten en veel geleerd over de varkenshouderij. Zo weten ze nu bijvoorbeeld hoe lang een zeug drachtig is. Daarbij vonden ze het superleuk om de gang van zaken te zien.

Ook zijn ze erg enthousiast over het initiatief Geworteld in ónze omgeving. Vooral het verbinden van de omgeving met de agrarische sector spreekt hen aan.

Ze doen graag weer mee aan de volgende eet-mee-met-actie!