Column 6: Louis Beumers

De zesde gastcolumn is van Geworteld in ónze omgeving-lid Louis Beumers,  samen met zijn vrouw Truus, dochter Sara en schoonzoon Jeroen, eigenaar van Wijn en Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek. Lees hier zijn inspirerende column.

6e gastcolumn: Louis Beumers

Mijn ruim 59 jaar oude wortels zijn heel diep verankerd in de agrarische sector. Ik ben namelijk ruim 35 jaar als varkenshouder werkzaam geweest. En de laatste 10 jaar ben ik heel breed verankerd in onze omgeving door ons bedrijf Wijn en Golfdomein Kapèlkeshof. Bij Kapèlkeshof zijn we dagelijks bezig om gasten te laten genieten én proeven van onze omgeving en de producten van lokale boeren en tuinders waarmee wij veelal werken. Wij communiceren altijd het verhaal achter het product en creëren zo meerwaarde door beleving.

Gastvriendelijkheid en een duidelijk en onderscheidend concept is het allerbelangrijkste in onze branche, dit heeft direct invloed op het slagen in onze sector.

Wijn is één van de mooiste agrarische producten om een gezellig avondje mee door te brengen en om iemand mee te verrassen. Eén van mijn diep gewortelde wortels zit zeker ook nog bij het varken, omdat ik daar ruim 35 jaar met veel plezier mee gewerkt heb.

U bent van harte welkom bij Kapèlkeshof om te genieten van onze wijn, onze gerechten met producten van lokale boeren en tuinders en van onze mooie landelijke omgeving.

Column 6: Louis Beumers